om-oss1 (1)

nyheter

Alkaliske batterier VS sinkbatterier

wunsl (1)

Hvilke batterier bør du bruke i apparater med lavt drenering som en fjernkontroll til TV eller en klokke?Og hvilke er ideelle for Dect-telefonen din?Må man velge sinkbatteriene eller er de alkaliske cellene bedre?Men hva er hovedforskjellen mellom begge batteriene?En oversikt nedenfor.

Hovedforskjellmellom et sinkbatteri og etalkalisk batterier typen elektrolytt som brukes i begge batteriene.Sinkbatterier består for det meste av ammoniumklorid, mens de alkaliske batteriene bruker kaliumhydroksid.Disse tekniske spesifikasjonene sier imidlertid ikke så mye mer om bruken av batteriene.Derfor skal vi nå se nærmere på kapasiteten, fordelene og bruksområdene for sinkbatterier og alkaliske batterier.

Fordeler med Alkaline

Alkaliske batterier har høyere energitetthet og lengre holdbarhet – den tiden et batteri kan forbli i lagring uten å miste noe av kapasiteten.Alkaline Battery Technology er en teknologi der intensiv forskning og utvikling har ført til tre unike teknologier.Sunmol Alkaline-batterier har først og fremst en Anti-Leak Protection for å forhindre skade på apparater.Årsaken til lekkasje er kjemien til batteriet som endres og gass som dannes når batteriet lades ut.

Ved siden av dette er det også et spesialdesignet belegg inne i batteriene som reduserer kontaktmotstanden for større pålitelighet.Til slutt har de alkaliske cellene en ekstra kraftformel for å opprettholde kraften i en lengre periode i enheter med høy drenering.

Fordeler med Alkaline

Fordi alkaliske batterier gir mer energi enn sinkbatterier, bør du bruke de alkaliske cellene til apparater som tannbørster, leker og spillkontrollere.

wunsl (2)

Fordeler med sink

Sunmol sinkkarbonbatterier er mye brukt over hele verden.De er laget av en enkel erfaren og pålitelig teknologi, og de har et utmerket forhold mellom pris og kvalitet.Batteriet er økonomisk når det gjelder kostnad per time for lave avløpsanordninger.

Hvitevarer for sink

Disse batteriene er en pålitelig kraftkilde for apparater som bruker lite energi.I apparater som fjernkontroller for fjernsyn, klokker, røykvarslere og lommelykter, bør du bruke sink-batterier på grunn av det lave energiforbruket.Dette vil føre til at man kan bruke apparatene over lengre tid for de samme pengene.

wunsl (3)

Innleggstid: Jun-02-2022